רובן ברגר
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, המבורגר רובן עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. למנה העיקרית הזו יש 1510 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 116 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, חזיר טחון, כרוב כבוש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה טוב. נסו כיכר רובן שכבתית, פסטרמי רובן, ו רובן ממולא בשר חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
לרוטב: בקערה מקציפים יחד את המיונז, הקטסאפ, התענוג, החומץ, זרעי הסלרי והרוטב החם, מערבבים היטב. ואז מערבבים עם הכרוב הכרוב ומחזיקים.
להמבורגרים: מחממים גריל ל -350 מעלות צלזיוס.
בקערה מערבבים את הבקר, הקורנביף והחזיר ביד, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ויסודית. לאחר מכן, חלק את הבשר לתוך 4 קציצות שוות ומפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל משני הצדדים. צולים את ההמבורגרים בצד הראשון למשך 5 עד 6 דקות, ואז הופכים וחוזרים על הצלייה בצד השני.
בזמן שההמבורגרים מתבשלים, במחבת מטגנת על אש גבוהה, מוסיפים שמן זרעי ענבים, מניחים לחמם עד לעישון ואז מנמיכים את האש לבינונית. לאחר מכן, מוסיפים את הכרוב כבוש לבוש ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב עם מרית במהלך התהליך. לאחר הבישול, הוסיפו רבע מהגראוט הלבוש על גבי ההמבורגרים, ואז הוסיפו את הגבינה.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את החמאה למחבת ומשחימים את הלחמניות אחת אחת, וחוזרים על התהליך עד שכל הלחמניות משחימות. ואז הניחו את ההמבורגרים הלבושים על הלחמניות התחתונות, סיימו עם החלק העליון של הלחמניה והגישו.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. טה מתן אוואטה קברנץ-מרלו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![טה מאטה אוואטה קברנץ-מרלוט]()
טה מאטה אוואטה קברנץ-מרלוט
ארגמן עמוק עז, אוואטה ' 13 הוא קלאסיקה אמיתית. הניחוח שובה מיד בתווים של קפה צלוי כהה, שוקולד, וניל וטוסט השזורים בפרי. רמזים של עלה דפנה ונענע שומרים על הניחוחות רעננים ותוססים. החיך נפרש בטעמי פירות יער בשלים ותחושת פה עשירה, ואילו טאנינים בשלים מעניקים גימור משובח להפליא. מתנאי גידול מושלמים, ריכוז הפירות העז נותר מעודן. אלגנטי וחזק, אוואטה ' 13 הוא יצירת מופת.