קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות9
מגזין

רובן של רובין

רובן של רובין
רובן של רובין הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גרגירי פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-5 דקות. נסו מטבל רובן, ראובן, ו מטבל ראובן חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור חזה בקר: בסיר גדול, לשלב את המלח, סוכר, פלפל, גרגרי ערער, allspice, ציפורן, זרעי חרדל, עלי דפנה מקל קינמון לכסות עם 2 גלונים מים. מביאים את התערובת לרתיחה, מסירים מהחום ומקררים ל -40 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי חרדלזרעי חרדל
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציפורןציפורן
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
למלא מזרק מרינדה עם כמה מי מלח ולהזריק את העטין עם מלח כמה שיותר כפי שהוא יחזיק. לטבול את בריסקט במי מלח הנותרים ולאחסן בתבנית אפייה, מכוסה, במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים את חזה הבקר לתוך מחבת צלייה גדולה ומכסים אותו עם כמה שיותר נוזל הבשלה כמו המחבת תחזיק. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור עד למכרז בינוני-נדיר, כ 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית צריך לרשום 130 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
הסר את חזה הבקר מהתנור, מניחים על מגש ו/או קרש חיתוך ואוהל עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
תן מנוחה חזה במשך 1 שעה. תחתוך כמה שיותר מהר.
7
כדי לשרת: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חמאה לחם שיפון ומניחים על תבנית אפייה. למעלה עם 6 אונקיות פרוסות דק חזה, כמה כרוב כבוש מטוגן ופרוסת גבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
כרוב כבושכרוב כבוש
לחם שיפוןלחם שיפון
חמאהחמאה
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים את Reubens עד הגבינה נמסה וחומם דרך, על 5 דקות. למעלה עם רוטב רוסי מעושן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מחממים מחבת לטחון על חום בינוני, מוסיפים את הבייקון ומחזירים את השומן, ומבשלים עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הסר את הבייקון מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את הבצל ואת הטחון בשומן הבייקון עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
13
מוסיפים את הכרוב הכבוש, הסוכר, הבירה ועלה המפרץ ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נעלם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
עלי דפנהעלי דפנה
סוכרסוכר
בירהבירה
14
מוסיף את הבייקון בחזרה למחבת כדי להתחמם דרך ולהתאים את התיבול עם מלח, פלפל וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תיבולתיבול
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה וצינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

8גרגרי allspiceגרגרי allspice1smallsאנשובי בדיל, פירהאנשובי בדיל, פירה227פלפל האבנרובייקון מעושן אפלווד, קצוץבייקון מעושן אפלווד, קצוץ1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2גב שומן חזירגב שומן חזיר2קילוגרםבשר בקר, גזוז מן הקצבבשר בקר, גזוז מן הקצב791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל שחורפלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום, ועוד במידת הצורךסוכר חום, ועוד במידת הצורך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ16קצת קישואים קצוציםחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1מקל קינמון, שבורמקל קינמון, שבור340פלפל האבנרובירה IPAבירה IPA591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרגרי ערערגרגרי ערער1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3טיפותעשן היקורי נוזליעשן היקורי נוזלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1בצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ16קצת קישואים קצוציםלחם שיפוןלחם שיפון16קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרוכרוב כבוש (ארוז או צרוד), מנוקזכרוב כבוש (ארוז או צרוד), מנוקז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוץ מתוק להתענג, סחוטחמוץ מתוק להתענג, סחוט16קצת קישואים קצוציםגבינה שוויצרית, פרוסהגבינה שוויצרית, פרוסה1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי חרדל צהובזרעי חרדל צהוב