קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות3
מגזין

רוגלך

רוגלך
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה והקמח בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שחתיכות החמאה נשברות והתערובת לקחה על עקביות של חול רטוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים את תערובת החמאה-קמח לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את המלח, גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מערבבים את החומרים יחד במרץ עם הידיים שלך, לשבור את גבינת שמנת ולעבוד אותו לתוך f lour עם האצבעות שלך עד התערובת מתפוררת ורק חתיכות בגודל אפונה של גבינת שמנת להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום, לחץ עליו מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף אותו בחוזקה בסכל. מקררים אותו לפחות 20 דקות או לילה. בינתיים, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, המים והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד לסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולהוסיף את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
3
תן את שאר התערובת עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
4
מניחים את השקדים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד כתוש, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים את השקדים לקערה ומוסיפים את תערובת הדובדבנים השמורה למעבד המזון; מעבדים עד לתערובת עקביות דמוית ריבה, מגרדים את הצדדים של המכונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף את השקדים בחזרה ולעבד במשך כמה שניות, עד שכל החומרים משולבים ביסודיות. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד מתפורר. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה 10 על 15 אינץ ' עם נייר קלף, משמנים אותו בשמן או תרסיס בישול, ומפזרים אותו עם קומץ קטן של סוכר דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לפתוח את הבצק ולחלק אותו ל 2 מנות בגודל שווה. על משטח משוריין היטב, לחץ והעבד את אחד ממנות הבצק לכדור, ולאחר מכן לחץ על הכדור לתוך דיסק בעובי 3/4 אינץ'. הבצק יהיה מוצק מאוד בהתחלה ועשוי להיסדק בקצוות, כך להמשיך לעבוד אותו ולהביא את הסדקים יחד עד שיש לך דיסק צדדי חלק, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הידיים שלך דבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 10-12 אינץ ' אפילו של עובי. מקפלים את המעגל לתוך חצי ירח ולהשתמש סכין או חותך בצק לחתוך משם כל קצוות לא אחידים או בולטים, ואז לפתוח את הבצק כך שזה מעגל שוב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
אם אתה משתמש במילוי אגוזי לוז שוקולד, לצחצח קצת ביצה לשטוף את הבצק. השתמש במרית כדי להפיץ כוס ערמה של המילוי של הבחירה שלך באופן שווה על פני הבצק. לאחר מכן השתמש חותך בצק או חותך פיצה לחתוך את המעגל לתוך 16 פלחי בגודל שווה, בדיוק כפי שהיית פיצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאחר מכן, עבודה עם טריז אחד בכל פעם, לגלגל טריז עד כדי להפוך את רוגלך, החל בקצה הרחב ומתגלגל לכיוון הקצה המחודד.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
להעביר את rugelach גיליון אפייה מוכן. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברשת את צמרות רוגלך עם לשטוף את הביצה, מפזרים קלות עם סוכר דקורטיבי יותר, ואופים, סיבוב המגש 180 מעלות באמצע הבישול, עד המאפים הם חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
Reprinted with permission from The Mile End Cookbook by Noah and Rae Bernamoff, © 2012 Clarkson PotterNOAH AND RAE BERNAMOFF פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין בשנת 201
9
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ. בקר אותם ב mileenddeli.com.