, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החמאה והקמח בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שחתיכות החמאה נשברות והתערובת לקחה על עקביות של חול רטוב, כ -30 שניות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
3
מערבבים את החומרים יחד במרץ עם הידיים שלך, לשבור את גבינת שמנת ולעבוד אותו לתוך f lour עם האצבעות שלך עד התערובת מתפוררת ורק חתיכות בגודל אפונה של גבינת שמנת להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום, לחץ עליו מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף אותו בחוזקה בסכל. מקררים אותו לפחות 20 דקות או לילה. בינתיים, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, המים והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד לסירופ, כ 5 דקות.
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה 10 על 15 אינץ ' עם נייר קלף, משמנים אותו בשמן או תרסיס בישול, ומפזרים אותו עם קומץ קטן של סוכר דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפתוח את הבצק ולחלק אותו ל 2 מנות בגודל שווה. על משטח משוריין היטב, לחץ והעבד את אחד ממנות הבצק לכדור, ולאחר מכן לחץ על הכדור לתוך דיסק בעובי 3/4 אינץ'. הבצק יהיה מוצק מאוד בהתחלה ועשוי להיסדק בקצוות, כך להמשיך לעבוד אותו ולהביא את הסדקים יחד עד שיש לך דיסק צדדי חלק, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הידיים שלך דבק לבצק.
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 10-12 אינץ ' אפילו של עובי. מקפלים את המעגל לתוך חצי ירח ולהשתמש סכין או חותך בצק לחתוך משם כל קצוות לא אחידים או בולטים, ואז לפתוח את הבצק כך שזה מעגל שוב.
אם אתה משתמש במילוי אגוזי לוז שוקולד, לצחצח קצת ביצה לשטוף את הבצק. השתמש במרית כדי להפיץ כוס ערמה של המילוי של הבחירה שלך באופן שווה על פני הבצק. לאחר מכן השתמש חותך בצק או חותך פיצה לחתוך את המעגל לתוך 16 פלחי בגודל שווה, בדיוק כפי שהיית פיצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאחר מכן, עבודה עם טריז אחד בכל פעם, לגלגל טריז עד כדי להפוך את רוגלך, החל בקצה הרחב ומתגלגל לכיוון הקצה המחודד.
להעביר את rugelach גיליון אפייה מוכן. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מברשת את צמרות רוגלך עם לשטוף את הביצה, מפזרים קלות עם סוכר דקורטיבי יותר, ואופים, סיבוב המגש 180 מעלות באמצע הבישול, עד המאפים הם חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות.
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ. בקר אותם ב mileenddeli.com.