קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות3
מגזין

רוגלך

רוגלך
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה והקמח בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד שחתיכות החמאה נשברות והתערובת לקחה על עקביות של חול רטוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים את תערובת החמאה-קמח לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את המלח, גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מערבבים את החומרים יחד במרץ עם הידיים שלך, לשבור את גבינת שמנת ולעבוד אותו לתוך f lour עם האצבעות שלך עד התערובת מתפוררת ורק חתיכות בגודל אפונה של גבינת שמנת להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4
להפוך את הבצק על גיליון של רדיד אלומיניום, לחץ עליו מעט לתוך דיסק עבה, לעטוף אותו בחוזקה בסכל. מקררים אותו לפחות 20 דקות או לילה. בינתיים, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, המים והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים עד לסירופ, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולהוסיף את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
3
תן את שאר התערובת עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
4
מניחים את השקדים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד כתוש, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את השקדים לקערה ומוסיפים את תערובת הדובדבנים השמורה למעבד המזון; מעבדים עד לתערובת עקביות דמוית ריבה, מגרדים את הצדדים של המכונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף את השקדים בחזרה ולעבד במשך כמה שניות, עד שכל החומרים משולבים ביסודיות. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה של מעבד מזון ומעבדים עד מתפורר. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים את כל חומרי המילוי בסיר בינוני ומביאים אותם לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות. הגדר את התערובת בצד עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. מקררים את המילוי עד שהוא מקורר לחלוטין לפני השימוש. המילוי יכול להיות מאוחסן במקפיא עד 2 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה 10 על 15 אינץ ' עם נייר קלף, משמנים אותו בשמן או תרסיס בישול, ומפזרים אותו עם קומץ קטן של סוכר דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לפתוח את הבצק ולחלק אותו ל 2 מנות בגודל שווה. על משטח משוריין היטב, לחץ והעבד את אחד ממנות הבצק לכדור, ולאחר מכן לחץ על הכדור לתוך דיסק בעובי 3/4 אינץ'. הבצק יהיה מוצק מאוד בהתחלה ועשוי להיסדק בקצוות, כך להמשיך לעבוד אותו ולהביא את הסדקים יחד עד שיש לך דיסק צדדי חלק, הוספת קמח נוסף לפי הצורך כדי לשמור על הידיים שלך דבק לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 10-12 אינץ ' אפילו של עובי. מקפלים את המעגל לתוך חצי ירח ולהשתמש סכין או חותך בצק לחתוך משם כל קצוות לא אחידים או בולטים, ואז לפתוח את הבצק כך שזה מעגל שוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
אם אתה משתמש במילוי אגוזי לוז שוקולד, לצחצח קצת ביצה לשטוף את הבצק. השתמש במרית כדי להפיץ כוס ערמה של המילוי של הבחירה שלך באופן שווה על פני הבצק. לאחר מכן השתמש חותך בצק או חותך פיצה לחתוך את המעגל לתוך 16 פלחי בגודל שווה, בדיוק כפי שהיית פיצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאחר מכן, עבודה עם טריז אחד בכל פעם, לגלגל טריז עד כדי להפוך את רוגלך, החל בקצה הרחב ומתגלגל לכיוון הקצה המחודד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
להעביר את rugelach גיליון אפייה מוכן. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת את צמרות רוגלך עם לשטוף את הביצה, מפזרים קלות עם סוכר דקורטיבי יותר, ואופים, סיבוב המגש 180 מעלות באמצע הבישול, עד המאפים הם חום זהוב בהיר, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Reprinted with permission from The Mile End Cookbook by Noah and Rae Bernamoff, © 2012 Clarkson PotterNOAH AND RAE BERNAMOFF פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין בשנת 201
9
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ. בקר אותם ב mileenddeli.com.