רוז ביף נושך עם שמנת חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עקיצות בשר ורדים עם קרם חזרת. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו באגט, חמאה, רוסטביף נדיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נגיסות פיקנטי בשר וחזרת, נגיסות בקר עם רוטב חזרת שמנת, ו מחווני בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים את התנור ל-350 ° F. חותכים את הבגט ל-18 עיגולים דקים.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה עם חמאה מומסת.
מניחים את באגט מעגלים על תבנית אפייה וטוסט אותם בתנור במשך כ 7-10 דקות, פונה באמצע, עד חום, ואז לתת מגניב.
2 כדי להפוך את השמנת חזרת, לשלב את קרם fraîche או שמנת חמוצה עם חזרת ועונה לפי הטעם. כאשר מעגלי באגט התקררו, מניחים כפית של שמנת חזרת על גבי כל אחד מהם.
חותכים כל פרוסת בשר בחצי אורך, ואז מגלגלים אותו כדי ליצור ספירלת ורדים יפה.
מניחים גליל של בשר על גבי כל מעגל בגט, ולאחר מכן מקשטים עם עלי גרגיר הנחלים.
Reprinted with permission from The Vintage Tea Party Year: The Perfect Tea Party For Every Occasion by Angel Adoree. זכויות יוצרים © Octopus Publishing Group Limited 2013 / text copyright © Angel Adoree 201
תצלומים של יוקי סוגיורה. פורסם לראשונה בבריטניה בשנת 2012 על ידי מיטשל Beazley, חותם של Octopus Publishing Group Limited.