קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

רוזמרין אפוי פריך-רגלי עוף בשום

רוזמרין אפוי פריך-רגלי עוף בשום
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך רגלי עוף, ביצים, גבעולים רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רגלי עוף אפויות בתנור פריך, צ'יפס שום רוזמרין אפוי פריך, ו מכרזי עוף אפויים פריכים עם רוזמרין ופרמז'ן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים מגש גיליון בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לשטוף ולקצץ את רגלי העוף של כל שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
4
מערבבים את השום, רוזמרין ופנקו יחד בצלחת רדודה מעוטרת ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לחלופין, למחוץ את השום והרוזמרין עם קצת שמן זית ומלח במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
לפצח את הביצים לתוך מנה דומה, להוסיף את החלב ולהקציף לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת אחרת מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
קח את רגלי העוף ו 1 בכל פעם, לדלות בקמח, ואז לשטוף את הביצה ולאחר מכן מעיל היטב עם פירורי לחם panko רוזמרין-שום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רגל עוףרגל עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
להניח את רגלי העוף על מגש מרופד בנייר קלף, כמו שאתה עובד. מקררים את הרגליים במשך כ 15 עד 20 דקות עבור breading להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
הסר את מגש גיליון חם מהתנור טפטוף עם כמות טובה של שמן זית. מסדרים את רגלי העוף בזהירות על המגש, מרווחים אותם באופן שווה (העוף יהיה לרחוש כאשר הוסיף שמן חם). צלוי עד רגלי העוף הן זהובות ופריך, על 35 עד 40 דקות
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את העוף מהתנור למגש הגשה. מתבלים במלח ומגישים בפלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה