רוזמרין בגריל-כבש חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין בגריל-חרדל כבש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ווסטרשייר, ורמוט, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום וחרדל, רגל טלה בגריל עם חרדל ורוזמרין מתובל, ו רגל טלה בגריל עם רוזמרין, שום, וקרום חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הטלה ואת טפיחה יבש.
שכב שטוח, לחתוך את הצד. לעשות חתכים ארוכים לאורך, אבל לא ממש דרך, רגל. לחץ החוצה וטפוח בשר כך שהוא עבה באופן שווה ככל האפשר, ביצוע חתכים נוספים כנדרש.
שים כבש בשקית במקפיא פלסטיק (1-גל. גודל).
מוסיפים חרדל, ורמוט, שמן, ווסטרשייר, מיץ לימון, רוזמרין ושום. שקית חותם, להפוך בשר מעיל, להקפיא עד שישה שבועות.
שמן קל גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניים חמים או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות). הרם כבש משקית; שמור מרינדה.
להניח בשר על הגריל. סגור מכסה על גריל גז. מבשלים עד כבש משחימים היטב על התחתונה, על 8 דקות. להפוך בשר ומבשלים עד כפי שאתה אוהב, כ 20 דקות יותר עבור בינוני נדיר (ורוד במרכז; לחתוך בחלק העבה ביותר לבדוק).
להעביר כבש למגש ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
בינתיים, במחבת 2 עד 3 ליטר, לשלב מרינדה שמורות ושמנת; להביא לרתיחה מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד התערובת מצטמצמת 2 1/4 כוסות, כ 10 דקות.
פורסים כבש ומלווים ברוטב.