קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רוזמרין ברווז עם משמשים

רוזמרין ברווז עם משמשים
אם יש לכם סוכר מגורען, מלח, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. רוזמרין שפשף חזה ברווז עם משמשים מקורמלים, אורז עם ברווז ומשמש, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את הרוזמרין, סוכר חום, פלפל שחור, ומלח. לשפשף את התערובת על שדי הברווז. כיסוי וצינה 2 שעות. לשטוף ברווז עם מים קרים, לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חזה ברווזחזה ברווז
כָּתֵףכָּתֵף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
2 ציון העור השומני עם סכין חדה: אם שדי הברווז הם מאוד שומניים, להבקיע את צד העור עם סכין חדה. תיזהר לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
הנח את השד ברווז חצי העור בצד למטה במחבת קר sauté ולהפוך את החום בינוני גבוה. (כן, להתחיל עם מחבת קרה.) ברגע שאתה שומע את השדיים ברווז לרחוש, להפוך את החום עד בינוני ולאפשר לבשל ללא הפרעה עד העור הוא חום ופריך, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
4 להפוך את השדיים כדי לסיים את הבישול: להפוך את השד ברווז מעל ומבשלים עוד 2-3 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הברווז שלך. השתמש בבדיקת האצבע כדי לבדוק אם יש לך דוניות. כצעד אחרון, להטות את השדיים ברווז על צדי שלהם-צד עבה למטה-ולתת להם לרחוש עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
3
הסר ללוח חיתוך לנוח.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
5 Caramelize משמש: בעוד הברווז הוא בישול, לשלב את הסוכר מגורען וחומץ בסיר קטן, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד עבה בצבע ענבר (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים משמשים; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד משמשים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6
לשרת: כדי לשרת, לחתוך ברווז באלכסון על פני התבואה לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ברווז שלםברווז שלם
7
מגישים עם משמשים מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1
1 להשרות את הברווז: לשטוף את הברווז, בחוץ ובפנים, לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
הסר את כל הנוצות שנותרו.
3
דקור את העור בכל רחבי עם מזלג חד מזוקק, דואג לא לדקור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לשפשף את הברווז בכל רחבי עם קצת שמן זית. לשפשף את תערובת רוזמרין על כל הברווז וכמה בחלל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
לקשור את הרגליים יחד באופן רופף. שים בשקית ניילון וצינה במקרר במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6
2 צולים את השד ברווז בצד למעלה: לפחות חצי שעה לפני שאתה מתכנן לבשל את הברווז, להסיר מהמקרר כך שהוא יכול להגיע לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את הברווז על מדף צלייה במחבת צלייה, צד השד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים כוס מים למחבת. צלי במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוציאים את המחבת מהתנור ושופכים את השומן והמים. להפריד את השומן לשימוש עבור basting.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
3 לסיים צלייה בצד השד ברווז למטה: הפעל את הציפור על המדף אז עכשיו השד פונה כלפי מטה. תחבוט בציפור עם השומן. החזר את הציפור לתנור. הגדל את הטמפרטורה ל 400 ° F. להעריך זמן בישול כולל של 15 דקות לכל lb של ציפור. אז אם יש לך ברווז 4 lb, לבשל אותו עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הציפור נעשית כאשר המיצים לרוץ ברור מן הירך דקר כל הדרך למטה אל המפרק וכאשר מדחום בשר מוכנס הירך הפנימית מתחת מפרק הרגל קורא 175 עד 180 מעלות. תיזהר לא לבשל את הברווז יתר על המידה. כאשר הציפור נעשית, להעביר אותו מגש ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום