רוזמרין וזיתים שחור פוגאס
גשו לסופר וקנו שמרים, קמח כל המטרה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: קוק הספר: Provençal Olive Fougasse, בצל אדום, Gruyère & rosemary fougasse, ו בצל אדום, עגבניות שרי ורוזמרין פוגאס.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שמרים, סוכר, ו 2/3 כוס מים חמים.
בואו לשבת עד בועות שמרים, חמש דקות.
מוסיפים כוס אחת שנותרה של מים חמים ו 41/2 כפות שמן.
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, לשלב קמח 1 1/4 כפיות מלח.
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עם וו בצק, 3 דקות. המשך לקלות עם וו בצק במשך 10 דקות.
בקערה קטנה, לשלב רוזמרין, זיתים, טימין וגרידת לימון.
מוסיפים לבצק ומערבבים לשלב.
שמן קל קערה גדולה עם שמן זית.
מוסיפים בצק, מברשת בשמן זית, ומכסים את הקערה במגבת מטבח.
תן לבצק לשבת במקום חם עד שיכפיל את גודלו, כ -2 שעות. אגרוף למטה בצק.
תן לבצק לעלות במקרר 8 שעות או בלילה.
אגרוף למטה בצק. מחלקים בצק לשני כדורים. על משטח מקומח, לגלגל את הכדור הראשון של הבצק לתוך כ 7 על 9 מלבן אינץ'.
מברישים בצק בשמן זית ומפזרים מלח. ציון חתך אנכי ארוך למרכז הבצק ולהשתמש באצבעות שלך כדי לפתוח אותו לחריץ אינץ ' אחד בקירוב.
חותכים שלושה חתכים אלכסוניים משני צדי החתך הראשי ולהרחיב אותם לחריצים אינץ ' אחד.
מעבירים כיכר לתבנית אפייה. חזור עם הכדור השני של בצק.
מכסים כיכרות עם מגבת מטבח ולתת לעלות במשך 20 דקות. מחממים תנור ל 450 מעלות.
אופים כיכרות עד זהב קל, 20 דקות, מסתובב גיליונות אפייה חצי דרך.