קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

רוזמרין עוף חרדל עם בולונז ירקות

רוזמרין עוף חרדל עם בולונז ירקות
רוזמרין ועוף חרדל עם בולונז ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פלפל חריף, עלי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף בגריל חרדל רוזמרין, חרדל לח-עוף רוזמרין לקהל, ו רוזמרין סמוקי-עוף חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוף: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה, מחית את החמאה, רוזמרין קצוץ, חרדל, herbes de Provence, 1 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
רוזמריןרוזמרין
חרדלחרדל
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים את העוף, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. באמצעות האצבעות, מורחים חצי מתערובת החמאה מתחת לעור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מורחים את תערובת החמאה הנותרת על החלק החיצוני של העוף ובחלל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
מפזרים את החלל בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים את sprig רוזמרין בפנים. לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח. צלי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 160 מעלות F, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רגל עוףרגל עוף
רוזמריןרוזמרין
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
חוט מטבחחוט מטבח
6
תן לתרנגולת לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1
מניחים את פטריות פורצ ' יני מיובשות ואת מרק עוף חם בקערה קטנה ולתת לספוג עד הפטריות מתרככות, כ 20 דקות. מסננים את הפטריות ושומרים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
מרקמרק
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
במעבד מזון, לשלב את הגזר, בצל, פלפלים ושום. דופק עד הירקות קצוץ דק. בתנור הולנדי או בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הירקות הקצוצים, אורגנו, טימין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. מבשלים עד מתרכך מעט, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
4
מוסיפים את פורצ ' יני ופטריות טריות, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריותפטריות טריות
5
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מוסיפים את מרק פורצ ' יני שמורות רסק עגבניות ומערבבים עד מומס. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הנוזל מופחת בחצי והירקות רכים, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ירקירק
מרקמרק
7
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את גבינת מסקרפונה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים את העוף לפרוסות דקות ומסדרים על מגש. כפית את הרוטב על העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2קילוגרםעוף, שטוף וטופח יבשעוף, שטוף וטופח יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבש, כגון מרלו או קברנה סוביניוןיין אדום יבש, כגון מרלו או קברנה סוביניון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים קצוצים, בתוספת 1 sprigעלי רוזמרין טריים קצוצים, בתוספת 1 sprig1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2(יכול להיות או להרחיק)herbes de Provenceherbes de Provence6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן, מחומםמרק עוף דל נתרן, מחומם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שונות, כגון שיטאקה, קרמיני ו / או כפתור (כ -1 1/2 כוסות), נבעו וקצוציםפטריות שונות, כגון שיטאקה, קרמיני ו / או כפתור (כ -1 1/2 כוסות), נבעו וקצוצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1פלפל אדום, נבלע, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץ גספלפל אדום, נבלע, זרעים וצלעות הוסרו, קצוץ גס2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקל חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר