רוזמרין פיצול מרק אפונה עם כדורי בשר
מרק אפונה מפוצל רוזמרין עם קציצות הוא מנה עיקרית המגישה 5. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 338 קלוריות. אם יש לכם מרק עוף, פלפל, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. מרק פיאן ורוזמרין מפוצל, מרק פיאן ורוזמרין מפוצל, ו מרק פיאן ורוזמרין מפוצל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקומקום גדול או בתנור הולנדי, הקפיצו את הסלרי, הבצל, השום והרוזמרין בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים מרק, אפונה ומלח אם רוצים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהאפונה רכה.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
לקציצות, שלבו חזיר או הודו, רוזמרין ופלפל. מעצבים ל-1/2 אינץ'. ביצים. במחבת, קציצות חומות עד שכבר לא ורודות. מצקת מחצית מהמרק שהתקרר לבלנדר או למעבד מזון; מחית. מחזירים מרק לקומקום יחד עם הקציצות ומחממים.