רוטב אגוזים רטובים תוצרת בית לגלידה
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית, עוגת גלידה תוצרת בית, ו מיני עוגות אגוזים עם גלידה תוצרת בית.
הוראות
מערבבים את סירופ התירס, סירופ מייפל, מים, סוכר, קרקע וג ' ינג ' ר טרי בסיר שאינו מגיב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב פעם או פעמיים. אפשר לבשל במשך 2 עד 3 דקות ולהסיר מהחום.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לחיצה על זנגביל כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. זרוק את הג ' ינג ' ר.
מוסיפים את מיץ הלימון לרוטב. מערבבים באגוזים.