רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס
אורז בסמטי רוטב עם פירות יבשים, שקדים קלויים, קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קליפת תפוז, כמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז בסמטי עם קוקוס קלוי, אורז שקדים בגריל קלוי, ו טג'ין בקר עם שזיפים יבשים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-2 1/2 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 1/2 כוסות מים והאורז לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא רך לנשוך, כ 45 דקות.
בינתיים, בקערה, לשלב משמשים מיובשים וחמוציות. מכסים במים רותחים ולתת לעמוד עד הפרי הוא שמנמן, על 15 דקות.
הניחו קוקוס ושקדים בשני מחבתות אפייה נפרדות בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 4 עד 5 דקות עבור קוקוס, 8 עד 10 דקות עבור שקדים.
במחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
מוסיפים בצל ופלפלים אדומים וירוקים; מערבבים עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף זנגביל, שום, אבקת קארי, כמון, מלח, פלפל, הל, קליפת תפוז, קליפת לימון, וקינמון; מערבבים רק עד תבלינים הם ארומטיים, כ 30 שניות.
הסר מהחום. מערבבים אורז מבושל, פירות יבשים, שקדים וקוקוס. כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר רדודה לכסות בנייר כסף.
אופים עד חם במרכז, כ -30 דקות.