רוטב אורז בר יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 330 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פקאן, עלי פטרוזיליה שטוחים, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 F. בסיר, מעל חום בינוני גבוה, מביאים את המרק ו 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את אורז הפרא ואורז חום, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים. מבשלים עד מכרז, כ 45 דקות. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.