רוטב אורז בר עם ענבים קלויים ואגוזים
רוטב אורז בר עם ענבים קלויים ואגוזי מלך עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 369 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, אורז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אורז בר עם ענבים קלויים ואגוזים, אורז בר פילאף עם ענבים קלויים ואגוזים, ו סלט אורז בר עם ירקות קלויים ורוטב לימון-טחינה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
להוסיף שאלוט וסלרי. מבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מוסיפים אורז בר, 4 1/2 מרק כוסות, טימין, ו 1/2 כפית מלח גס; מביאים להתבשל. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים אורז חום, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך אך מוצק, מוסיפים יותר מרק על ידי 1/4 כוסuls אם יבש, כ 40 דקות יותר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך לפני השימוש, הוספת מרק יותר על ידי 1/4 cupfuls אם יבש.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
מניחים ענבים על תבנית אפייה מעוטרת.
טפטוף עם שמן; לזרוק. ענבים צלויים עד תחילת קמטים, על 15 דקות.
העברה לקערה; לזרוק עם חומץ. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מוסיפים ענבים וכל מיצים, אגוזי מלך, קליפת תפוז לאורז חם; לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.