רוטב איטלקי תוצרת בית
. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו כריכים קטנים איטלקיים עם רוטב סאב תוצרת בית, רוטב עגבניות תוצרת בית עם נקניק איטלקי ויין אדום, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק) (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר לקצוץ את כל העגבניות עם מיץ ושום עד עבה. בסיר בגודל בינוני, שמן חום על חום גבוה בינוני. לשים בצל ופטריות ב לטגן במשך כ 5 דקות.
מניחים בסיר עגבניות מעורבב, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, פלפלים ירוקים קצוצים, אורגנו ובזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז נמוך עד בינוני נמוך, לכסות ומערבבים מעת לעת. לבשל ולהפחית על 1 עד 2 שעות או לטעמך.