. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. נסו כריכים קטנים איטלקיים עם רוטב סאב תוצרת בית, רוטב עגבניות תוצרת בית עם נקניק איטלקי ויין אדום, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר לקצוץ את כל העגבניות עם מיץ ושום עד עבה. בסיר בגודל בינוני, שמן חום על חום גבוה בינוני. לשים בצל ופטריות ב לטגן במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
פטריות
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
סיר
2
מניחים בסיר עגבניות מעורבב, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, פלפלים ירוקים קצוצים, אורגנו ובזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז נמוך עד בינוני נמוך, לכסות ומערבבים מעת לעת. לבשל ולהפחית על 1 עד 2 שעות או לטעמך.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.