רוטב אלפרדו על פני לינגוויני
רוטב אלפרדו על פני לינגוויני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, עלי אורגנו, חלב שהתאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לינגוויני ברוטב ארטישוק אפוי, לינגוויני אלפרדו, ו שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל לינגוויני לפי הוראות על החבילה.
ניקוז; לחזור לתנור הולנדי לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה עם שמן על חום בינוני.
להוסיף שום; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים פלפל, בצל, פטרוזיליה וקמח; מבשלים ומערבבים 1 דקה. מערבבים בהדרגה חלב עד מעורבב היטב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים 6 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מבעבע ועבה.
הסר מחבת מחום. מערבבים בזיליקום, אורגנו ומלח.
יוצקים רוטב על לינגוויני; לזרוק בעדינות למעיל.