רוטב ארווק בר-B-Q אותנטי
אם יש לכם סוכר חום, allspice הקרקע, מולסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: רוטב אנצ'ילדה האותנטי הטוב ביותר, רוטב בולונז אותנטי, ו איך להכין רוטב אנצ'ילדה אותנטי.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הבצל הירוק, שאלוט, שום, זנגביל, allspice, פלפל שחור טחון, פלפל צ ' ילה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, סוכר חום, מיץ תפוזים, חומץ, יין, רוטב סויה, שמן, ומולסה.
מערבבים היטב, לכסות, ולאפשר לשבת במשך שעה אחת. מערבבים שוב לפני השימוש עם דגים או בשר. זרוק כל רוטב שנותר.