רוטב בלסמי-קרמל על גלידת וניל
רוטב בלסמי-קרמל על גלידה Vanillan עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא מיץ לימון, סוכר מגורען, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו גלידת וניל צ'אי, גלידה Vanillan עם אספרסו-רוטב קרמל, ו גלידת שעועית וניל ורוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ולשמור על קרם חם.
בסיר גבוה צדדי גדול מעל חום בינוני גבוה, להמיס את הסוכר עם 2 כפות מים. כאשר תערובת הסוכר מתחילה לבעבע, צפה בגבישים המתפתחים בחלק הפנימי של המחבת ממש מעל הנוזל. באמצעות מברשת מאפה טבול במים, מברשת את החלק הפנימי של המחבת ממש מעל הגבישים כך המים מטפטפים למטה וממיס את הגבישים בחזרה לתוך הנוזל. כאשר הסוכר מתחיל חום, מדי פעם להזיז את המחבת כדי לסובב את הנוזל בעדינות לבשל אותו באופן שווה. המשך לבשל עד התערובת היא חום זהוב כהה. זמן הבישול הכולל יהיה 8 עד 9 דקות.
בזהירות רבה להוסיף את השמנת החמה לתערובת הסוכר כמה כפות בכל פעם. הנוזל מבעבע באופן דרמטי. מערבבים את הרוטב ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החומץ, מיץ לימון ו 1/2 כפית מלח, לערבב היטב.
יוצקים לתוך קערה חסינת חום. אתה צריך בערך 1 1/4 כוסות של רוטב. הרוטב יכול להתבצע כמה שבועות קדימה, מכוסה פלסטיק, ומאוחסן גם בטמפרטורת החדר או במקרר. אם מקורר, חם בתנור מיקרוגל לפני השימוש.
מגישים על גבי גלידת וניל.