רוטב בצל מקורמל ולחם תירס
רוטב בצל מקורמל ולחם תירס הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 8 מנות. בתוספת זו יש 77 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 23% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מלית בצל מקורמל ולחם תירס , לחם תירס מקורמל בצל ובייקון , ולחם תירס מקורמל בצל וגבינת עיזים .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים, תוך ערבוב, כ-10 דקות, או עד שהם רכים ומקורמלים.
מגרדים לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את חתיכות לחם התירס ואת המרווה, מתבלים היטב במלח ופלפל ומערבבים היטב עד שהוא מתאחד היטב. בקערה נפרדת, טורפים יחד את הביצה, השמנת והציר, ויוצקים על לחם התירס. מערבבים את המלית יחד, מכניסים אותה לתבנית אפייה עם חמאה ומכניסים לתנור יחד עם ההודו.
אופים עד שהם חמים ופריכים מלמעלה, כ-30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיס גונטרום ריזלינג יבש. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![לואיס גונטרום ריזלינג יבש]()
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.