קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רוטב בצל מקורמל ולחם תירס

רוטב בצל מקורמל ולחם תירס
רוטב בצל מקורמל ולחם תירס הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 8 מנות. בתוספת זו יש 77 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 23% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מלית בצל מקורמל ולחם תירס , לחם תירס מקורמל בצל ובייקון , ולחם תירס מקורמל בצל וגבינת עיזים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים, תוך ערבוב, כ-10 דקות, או עד שהם רכים ומקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מגרדים לקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את חתיכות לחם התירס ואת המרווה, מתבלים היטב במלח ופלפל ומערבבים היטב עד שהוא מתאחד היטב. בקערה נפרדת, טורפים יחד את הביצה, השמנת והציר, ויוצקים על לחם התירס. מערבבים את המלית יחד, מכניסים אותה לתבנית אפייה עם חמאה ומכניסים לתנור יחד עם ההודו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
אופים עד שהם חמים ופריכים מלמעלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיס גונטרום ריזלינג יבש. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.