קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות9
מגזין

רוטב ברביקיו אל פסטור

רוטב ברביקיו אל פסטור
אל פסטור ברביקיו רוטב יכול להיות רק את הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 48 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עגבניות, בצל, צ'ילי צ' יפוטלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו רוטב הבולונז של הכומר ריאן, קני רוג'רס ברביקיו רוטב-בעוד הם לא יכולים להיות בסביבה יותר, אתה יכול לעשות רוטב ברביקיו בדיוק כמו שלהם, ו רוטב ברביקיו אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העגבנייה על תבנית אפייה, וצולים, הופכים מדי פעם, עד להשחרה מכל הצדדים. לאחר שתסיים, הסר ותן להתקרר עד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בינתיים, ארזו את הצ 'ילי של ניו מקסיקו, צ' יפוטלה צ 'ילי, גוג' ילו צ 'ילי, צ' ילי אנצ ' ו, בצל ושום לצנצנת זכוכית של חצי ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל גואחילופלפל גואחילו
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מפזרים אבקת חרדל, מלח ים, פלפל שחור, כוסברה וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
מוציאים את הקליפה מהעגבנייה שהתקררה, חוצים לשניים וסוחטים את הזרעים. קוצצים גס את העגבנייה ומניחים אותה בצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
יוצקים פנימה מחצית ממיץ האננס. מקררים לפחות 2 שעות כדי לרכך את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מכניסים את תערובת הצ ' ילה למעבד מזון, ודופקים מספר פעמים לקצוץ גס את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
יוצקים פנימה את יתרת מיץ האננס, מיץ המנגו והחומץ. מערבבים היטב עד קצוץ דק, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9
יוצקים את תערובת הפלפל בחזרה לתוך צנצנת זכוכית, חותם עם מכסה, לקרר לפחות 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10
לאחר שבוע 1, יוצקים את מחית פלפל בחזרה לתוך מעבד מזון, ומערבבים 2 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
יוצקים לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם למשך 30 דקות. מערבבים פנימה 1/2 כוס מים ומחזירים למעבד המזון. פירה 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
12
מניחים מסננת רשת תיל גדולה מעל סיר נקי, ומכניסים לתוכו 4 עד 6 שכבות של בד גבינה לכיסוי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
13
יוצקים פנימה את מחית הפלפל, ומניחים לטפטף לסיר למשך 30 דקות. אספו את פינות בד הגבינה, וסובבו בעדינות יחד כדי לחלץ את כל הנוזלים מעיסת הפלפל. להיות עדין כדי להבטיח שאף אחד מוצקים הם לחצה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
14
מחזירים את הסיר לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 30 דקות עד שהגיע לעובי הרצוי. זכרו שהוא יתעבה מעט כשהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
15
בואו להתקרר, ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.