רוטב ספגטי עם רתיחה איטית עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רסק עגבניות, גזר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו ספגטי מחיטה מלאה עם רוטב בשר איטי ומבושל, רוטב בשר איטי ומבושל עם פסטה, ו רוטב עגבניות איטי כפרי עם בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בשר בקר ונקניקיות במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום ונקניק הוא כבר לא ורוד, על 8 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו למעט ספגטי וגבינת פרמזן ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
4
כ -20 דקות לפני ההגשה, לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.