רוטב בשר איטלקי I
רוטב בשר איטלקי אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא אורגנו, נקניק, בשר חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: רוטב בשר איטלקי, רוטב בשר איטלקי ופסטה, ו רוטב בשר איטלקי Herbed.
הוראות
בסיר גדול חום 2 כפות שמן זית על אש נמוכה.
מוסיפים בצל קצוץ ושני שליש שום פרוס.
מוסיפים רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, מים ורסק עגבניות. מבשלים.
בינתיים, במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות של שמן זית על חום בינוני.
לטגן הנותרים שום 1 עד 2 דקות.
מוסיפים נקניק וחום, כשלוש דקות בכל צד. לאחר בראונינג, לכסות ולהפחית את החום. מבשלים 10 דקות, להסיר מהחום, לחתוך נקניקיות לחצאים.
מבשלים חזיר על חום בינוני במחבת נקניק עד חום.
מוסיפים 3 כפות פטרוזיליה, רומנו, אורגנו, מלח ופלפל לרוטב עגבניות. המשך להתבשל על אש נמוכה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. בקערה גדולה לשלב סינטה הקרקע, פירורי לחם, אבקת שום, פטרוזיליה הנותרים, פרמזן וביצים. טופס 1 כדורי אינץ ' ולמקם על גיליון עוגיות. מבשלים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מוסיפים כדורי בשר לרוטב. המשך לבשל רוטב במשך 5 שעות.
מגישים מעל פוזילי או רביולי.