רוטב בשר איטלקי עם כדורי בשר
רוטב בשר איטלקי עם קציצות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 487 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כרוטב ידידותי לתקציב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, בצל, כדורי בשר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 60%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כדורי הבשר המפורסמים של ממן יוליוצ'י (קציצות איטלקיות), רוטב בשר איטלקי, ו רוטב בשר איטלקי לבבי.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והפלפל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד; מסננים.
העברה ל-4 קו-טי. סיר איטי.
מוסיפים את הקציצות, רוטב העגבניות, העגבניות, רסק העגבניות, תערובת גבינת הפרמזן, השום והתבלינים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהם חמים ומבעבעים.
מפזרים גבינת מוצרלה. מבשלים עוד 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דום פריניון (כמוסה קרועה). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-329 דולר.
![דום פריניון (כמוסה קרועה)]()
דום פריניון (כמוסה קרועה)
צבע זהוב עם נצנוץ מדהים של ירוק. האף מורכב ואלגנטי. טעם קלוי ראשוני, כמו אגוזי לוז קלויים-אז הצעה של בריוש ודבש. על החיך, ההתקפה היא יוצאת דופן, נקייה, אפשר אפילו לומר מובנית היטב. קומפקטי ומוצק על החיך. אופי שומני וחומציות נראים מאוזנים לחלוטין. גימור ארוך, שמירה על רעננות ואפילו תקיפות עדינה, אדומה של פירות יבשים. זוהר, טוהר. אילן יוחסין והבחנה. תחושה של אלגנטיות ואיזון שולטים.