רוטב תרנגול הודו עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 11 . מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עמילן תפוחי אדמה, שמן קנולני, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו ריבה-הודו מזוגג ורוטב קרביים, עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בקומקום 6 1/2 ליטר מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הוסף את הצוואר ואת עמוד השדרה ו לטגן 5 עד 6 דקות או עד השחמה.
3
מוסיפים את הקרביים, בצל, גזר, סלרי ומלח כשר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
ירק
גזר
סלרי
בצל
4
יוצקים במים ומוסיפים את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עלי דפנה
רוזמרין
טימין
מים
5
מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לחשוף, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 1/2 שעות או עד המניה מפחית 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
6
מסננים את המניה דרך מסננת רשת בסדר מגניב מעט. השליכו את כל המוצקים מלבד הקרביים. קוצצים את הקרביים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננת
1
מניחים 2 כוסות של המניה giblet בצלחת 4 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
2
שלב 1/2 כוס של מלאי מגניב עם קמח כל המטרה בצנצנת עם מכסה מצויד היטב. לנער במרץ עד עמילן מתמוסס ולא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלאי
3
בהדרגה להוסיף את תרחיף הקמח למלאי, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
שלב את 1/2 כוס הנותרים של מלאי מגניב עם עמילן תפוחי אדמה בצנצנת lidded ולנער במרץ עד עמילן מתמוסס ולא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלאי
5
לכבות את החום, להסיר את הצלחת מן המבער להקציף עד הטמפרטורה הנוזלית יורדת ל 190 מעלות F. לחזור חום נמוך לטאטא את תרחיף עמילן תפוחי אדמה, רוזמרין, מרווה, טימין, מלח ופלפל. מבשלים במשך כ 5 דקות כדי לחמם ולעבות, ואז מתבלים עם מלח ופלפל נוספים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עמילן תפוחי אדמה
רוזמרין
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את הקרביים הקצוצים ומערבבים לשלב. להתחמם תרמוס עד מוכן לשרת.