רוטב ג'ינג'ר-גזר
רוטב ג'ינג'ר-גזר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם גזר, מיץ גזר, שמן שומשום אסיאתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: רוטב ג'ינג'ר גזר, המבורגרים טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר, ו שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר.
הוראות
בסיר, קיטור הגזר עד מכרז, על 8 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, דופק את הג ' ינג ' ר הקצוץ עד טחון.
לגרד לתוך מסננת קטנה להגדיר מעל קערה בינונית ולחץ כדי לחלץ את המיץ; להשליך את המוצקים. מערבבים את מיץ גזר לתוך מיץ זנגביל.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף כדי להמיס את הסוכר.
לטאטא את אבקת החרדל, ואז לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
להקציף בחלק מהמיץ גזר-ג ' ינג ' ר כדי לשחרר.
להעביר את התערובת לבלנדר.
מוסיפים את מיץ הגזר-ג ' ינג ' ר שנותר וגזר מאודה ומחית.
להעביר את הרוטב לקערה. מערבבים את הג ' ינג ' ר המגורד ושמן שומשום ומתבלים במלח.
מעבירים את הרוטב לצנצנות ומקררים.
הפוך קדימה: הרוטב יכול להיות בקירור במשך 1 חודש.