קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

רוטב דובדבנים

רוטב דובדבנים
אם יש לכם תמצית שקדים, מיץ דובדבן שמור, צביעת מזון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, Cherry Cola Pulled חזיר עם רוטב דובדבן-חרדל, ו אגוז רוסי-לביבות דובדבן עם רוטב דובדבן.

הוראות

1
מערבבים היטב את מיץ הדובדבן השמור, הסוכר והקורנפלור בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני על 20 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד תערובת מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום; להוסיף תמצית שקדים וצבע מאכל אדום, ערבוב היטב. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי