קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הבשר הגברי של מני

רוטב הבשר הגברי של מני
רוטב הבשר הגברי של מני יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1387 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, כובע פטריות פורטובלו, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוף מרמלדה גברי, Manmosa הגברי / / וידאו, ו למה גבר גברי עשה פשטידות יד עדינות ולמה אתה צריך יותר מדי.

הוראות

1
מחממים מחבת עמוקה או סיר עם תחתית כבדה מעל חום גבוה בינוני. ללכת פעם אחת סביב המחבת עם זרם איטי של שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף פתיתי פלפל כתוש להשרות שמן 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים בשר בקר, בצל, שום ותבלינים. בשר חום במשך 5 דקות; מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
הוסף יין ולהפחית 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מרק ועגבניות לרוטב ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים 5 עד 10 דקות לשלב טעמים. לזרוק פסטה עם חצי מהרוטב ומגישים עם רוטב נוסף לציפוי. להעביר פרמזן מגורר או רומנו ולחם פריך חם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
ופלפל כתוםופלפל כתום
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה