רוטב הולנדז שמנת
אם יש לכם מלח, חלמונים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: רוטב הולנדז, רוטב הולנדז, ו רוטב הולנדז.
הוראות
למלא את החלק התחתון של דוד כפול חלק הדרך עם מים. ודא שהמים לא נוגעים במחבת העליונה. להביא מים לרתיחה עדינה. בחלק העליון של הדוד הכפול, להקציף יחד חלמונים ביצה, מיץ לימון, פלפל לבן, רוטב ווסטרשייר, ו 1 כף מים.
מוסיפים את החמאה המומסת לתערובת חלמון ביצה 1 או 2 כפות בכל פעם תוך הקצפת חלמונים כל הזמן. אם הולנדז מתחיל לקבל עבה מדי, להוסיף כפית או שתיים של מים חמים. המשך לטאטא עד שכל החמאה משולבת.
לטאטא במלח, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מניחים מכסה על מחבת כדי לשמור על רוטב חם עד מוכן לשרת.