קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רוטב המרינרה הטוב ביותר עד כה

רוטב המרינרה הטוב ביותר עד כה
רוטב המרינרה הטוב ביותר עדיין עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך רסק עגבניות, שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב מרינרה, רוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה.

הוראות

1
במעבד מזון במקום עגבניות איטלקיות, רסק עגבניות, פטרוזיליה קצוצה, שום טחון, אורגנו, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות איטלקיותעגבניות איטלקיות
שום טחוןשום טחון
רסק עגבניותרסק עגבניות
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני לטגן את הבצל קצוץ דק בשמן זית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את רוטב העגבניות המעורבב ויין לבן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
יין לבןיין לבן
4
מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.