רוטב הספגטי המפורסם של ריצ'רד וסוזן
רוטב הספגטי המפורסם של ריצ'רד וסוזן הוא רוטב שמגיש 6. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם עלי בזיליקום, בצל ירוק, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מלחמת העולם 6 פט. פאי ספגטי מפורסם, הספגטי המפורסם בעולם של ג'ו מאמא, ו הספגטי המפורסם בעולם של ג'ו מאמא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
יוצקים את שמן הזית למחבת ומניחים על אש בינונית. מבשלים את השום בשמן החם 1 עד 2 דקות; מוסיפים את הבצל, הפלפל, הבזיליקום, הבצל הירוק ועלה הדפנה ומבשלים עד שהפלפל מתרכך; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, העגבניות המבושלות, קוביות העגבניות עם צ ' ילי, מים וסוכר; ממשיכים לבשל 20 עד 30 דקות, תוך ערבוב כל 5 עד 10 דקות.