רוטב הספגטי של סבתא מאג'יו
רוטב הספגטי של סבתא מאג'יו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. רוטב זה יש 154 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם רוטב עגבניות, עגבניות משומרות, יין מרלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו רוטב הספגטי של סבתא, רוטב הספגטי של סבתא קרולין, ו רוטב הספגטי של סבתא קרול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהם שקופים אך לא משחימים, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והבזיליקום, ומבשלים ומערבבים עד שהבזיליקום נבול והפטריות מבושלות וויתרו על המיצים שלהן, בערך 10 דקות.
יוצקים פנימה את כל העגבניות הקלופות, ומביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים וקוצצים את העגבניות לחתיכות בעזרת כף.
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות ומערבבים, מוחצים את כל חתיכות העגבנייה הגדולות שנותרו ומביאים לרתיחה.
נותנים לרוטב להתבשל עד שהוא מסמיך מעט ומבעבע, תוך ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות.
מערבבים את רסק העגבניות לרוטב, וממלאים את פחית רסק העגבניות הריקה ביין מרלו, תוך ערבוב להמסת כל רסק העגבניות שנותר בפחית.
יוצקים את יין המרלו לרוטב, ומערבבים היטב לאיחוד. מחזירים את הרוטב לרתיחה, ומערבבים פנימה את המלח, הפלפל, האורגנו המיובש והסוכר.
נותנים לרוטב להתבשל עד שהתבלינים מתמזגים והרוטב מחומם, כ -3 דקות נוספות.