רוטב וניל
רוטב וניל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו רוטב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח ים, ליקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל, רוטב וניל, ו רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני נמוך רק עד חם. בקערה, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, ומלח עד מעובה מעט בהיר יותר בצבע. לאט לאט לשפוך חצי חלב חם לתוך החלמון, לטאטא ברציפות. לאחר מכן, יוצקים את תערובת החלמון בחזרה לסיר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומעילים עבה את הגב של כף. מניחים קערה על אמבט קרח, ואז מסננים את הפודינג דרך מסננת משובחת מעל הקערה.
מוסיף את הוניל ומערבבים עד מגניב. מערבבים במשקה לפי הטעם, ולאחר מכן מקררים במשך כ 2 שעות, עד מקורר לחלוטין, לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
בייקר אנד ספייס התפתחה ממעורבותה בשוק החקלאים של פורטלנד והילסדייל. היא גרה בפורטלנד, אורגון.