רוטב חג הודיה ניאו-קלאסי עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים בדלעת שלמה
נאו-קלאסי חג ההודיה רוטב עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים דלעת כולו הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3161 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, עלה מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף מרוקאי חריף עם משמשים ושזיפים מיובשים (שומן נמוך), תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ושזיפים מיובשים, ו Crock Pot צלעות חזיר עם משמשים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ושומרים מכסה, כפי שהיית מכין לחרוט פנס דלעת. לגרוף את כל הזרעים וסיבים. שים סנטימטר או שניים של מים בסיר גדול.
מניחים את הדלעת, לחתוך את הצד למטה, במים, כובע תקוע לידו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים בחוזקה וצוות במשך 10 עד 15 דקות כדי precook מעט.
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. כאשר מגניב, להסיר מן הסיר. מכיוון שהדלעת תיאכל עם המילוי, אני אוהב לתבל את החלק הפנימי במלח, פלפל, תמרי קטן, פיקאפפה וסוכר חום, משפשף את זה לתוך הבשר הפנימי החשוף לאחר אידוי.
מניחים את משמשים ושזיפים מיובשים בקערה קטנה, חסינת חום.
מניחים את מיץ התפוחים בסיר קטן על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד לשפוך את המיץ על פירות יבשים.
תן לעמוד לפחות 2 שעות, אבל לילה או יום או יומיים מראש הוא בסדר.
מסננים את הפרי המיובש, שומרים הן את הפרי והן את הנוזל השריית. קוצצים בגסות את הפרי ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל-375 ° F, ואז פונים ל-200°F.
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים שכבה אחת של פרוסות לחם על המדף.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים, לאט, הופך פעם אחת, עד הלחם קשה, פריך, ויבש כל הדרך, אבל לא השחמה. זהו תהליך איטי למדי-זה עלול לקחת 45 עד 60 דקות, אבל להגדיר את הטיימר במרווחים של 20 דקות כדי להזכיר לך לבדוק. אתה גם צריך לעשות 2 גיליונות' שווה של לחם (במקרה זה, להפוך את עמדותיהם בתנור באמצע), או לחזור על תהליך קלייה שוב עד כל הלחם מוכן.
מוציאים את הלחם היבש מהתנור ומניחים להתקרר.
קרסו את הלחם בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל ואת סלרי עלים וזורקים לשלב. מדוד את המרווה (החל מהכמות הקטנה יותר) לידיים שלך ולשפשף את העלים קדימה ואחורה בכפות הידיים שלך עד שהם מתפוררים (זה משחרר את השמנים האתריים נדיפים).
מוסיפים את המרווה לתערובת הלחם.
יוצקים את החמאה המומסת על התערובת ולזרוק היטב לשלב.
מוסיפים את הפירות היבשים הספוגים וזורקים שוב. הרוטב עדיין צריך להיות יבש. התחל להוסיף את הנוזל, שילוב של מניית ירקות ונוזל השריית פירות שמורות. השתמש יותר מלאי מאשר מיץ, ולהשתמש רק מספיק כדי להרטיב את ההלבשה מבלי לעשות את זה רטוב. המשך לזרוק, הוספת מלאי לפי הצורך.
הוסף tamari, מתחיל עם כ 1 כף. טעם למלח ולהוסיף אותו והרבה פלפל לפי הטעם. מרווה יותר, אולי? זוהי גם הנקודה שבה אתה יכול להוסיף קצת בזיליקום יבש אורגנו, מדי, אם אתה רוצה. המילוי יכול להיות מוכן עד לנקודה זו מאוחסן, מכוסה ומקורר, לילה.
ביום אתה מתכנן למלא את הדלעת, מחממים את התנור ל 191°.
אם לא להשתמש nonstick, לרסס צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את הדלעת עם תרסיס בישול.
דחוף את הרוטב לתוך חלל הדלעת מוכנה, ציפוי עם הכובע של הדלעת.
מניחים את הדלעת הממולאת בתבנית אפייה מוכנה.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הדלעת היא מעט חומה ונראה קצת התמוטט על עצמו, או, כמו נד אומר, כמו דוכסית אירופאית שמנמנה, על 40 דקות.
מגישים שלמים, ליד השולחן.
* אם אין לך זמן להכין מלאי ירקות משלך, Dragonwagon ממליץ על מלאי ירקות כהה על ידי יסודות המטבח. מלאי ירקות ארוז או תוצרת בית, אלה הם בהחלט בריאים יותר ממניות בשר, אבל כמו Dragonwagon מציין צמחוני נלהב, מניית ירקות באיכות גבוהה לא להקריב טעם:" זה מלאי טוב התומך מבריק, פיקנטי, מתוק, או רטבים חמים כי להפוך טופו, טמפה, ו seitan מן היסודות הפשוטים מאכלים מספקים באמת לדבר cogently של שפע, לא קיפוח או שטחיות למען הבריאות."
Reprinted with permission from Passionate Vegetary by Crescent Dragonwagon ©2002workman Publishing Company, Inc.