קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות86
מגזין

רוטב חג הודיה ניאו-קלאסי עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים בדלעת שלמה

רוטב חג הודיה ניאו-קלאסי עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים בדלעת שלמה
נאו-קלאסי חג ההודיה רוטב עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים דלעת כולו הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3161 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, עלה מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף מרוקאי חריף עם משמשים ושזיפים מיובשים (שומן נמוך), תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ושזיפים מיובשים, ו Crock Pot צלעות חזיר עם משמשים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ושומרים מכסה, כפי שהיית מכין לחרוט פנס דלעת. לגרוף את כל הזרעים וסיבים. שים סנטימטר או שניים של מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים את הדלעת, לחתוך את הצד למטה, במים, כובע תקוע לידו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים בחוזקה וצוות במשך 10 עד 15 דקות כדי precook מעט.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. כאשר מגניב, להסיר מן הסיר. מכיוון שהדלעת תיאכל עם המילוי, אני אוהב לתבל את החלק הפנימי במלח, פלפל, תמרי קטן, פיקאפפה וסוכר חום, משפשף את זה לתוך הבשר הפנימי החשוף לאחר אידוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תמריתמרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מניחים את משמשים ושזיפים מיובשים בקערה קטנה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את מיץ התפוחים בסיר קטן על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד לשפוך את המיץ על פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פירות יבשיםפירות יבשים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
תן לעמוד לפחות 2 שעות, אבל לילה או יום או יומיים מראש הוא בסדר.
7
מסננים את הפרי המיובש, שומרים הן את הפרי והן את הנוזל השריית. קוצצים בגסות את הפרי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
8
מחממים את התנור ל-375 ° F, ואז פונים ל-200°F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים שכבה אחת של פרוסות לחם על המדף.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים, לאט, הופך פעם אחת, עד הלחם קשה, פריך, ויבש כל הדרך, אבל לא השחמה. זהו תהליך איטי למדי-זה עלול לקחת 45 עד 60 דקות, אבל להגדיר את הטיימר במרווחים של 20 דקות כדי להזכיר לך לבדוק. אתה גם צריך לעשות 2 גיליונות' שווה של לחם (במקרה זה, להפוך את עמדותיהם בתנור באמצע), או לחזור על תהליך קלייה שוב עד כל הלחם מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
11
מוציאים את הלחם היבש מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
קרסו את הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מוסיפים את הבצל ואת סלרי עלים וזורקים לשלב. מדוד את המרווה (החל מהכמות הקטנה יותר) לידיים שלך ולשפשף את העלים קדימה ואחורה בכפות הידיים שלך עד שהם מתפוררים (זה משחרר את השמנים האתריים נדיפים).
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
14
מוסיפים את המרווה לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
15
יוצקים את החמאה המומסת על התערובת ולזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
16
מוסיפים את הפירות היבשים הספוגים וזורקים שוב. הרוטב עדיין צריך להיות יבש. התחל להוסיף את הנוזל, שילוב של מניית ירקות ונוזל השריית פירות שמורות. השתמש יותר מלאי מאשר מיץ, ולהשתמש רק מספיק כדי להרטיב את ההלבשה מבלי לעשות את זה רטוב. המשך לזרוק, הוספת מלאי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פירות יבשיםפירות יבשים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
17
הוסף tamari, מתחיל עם כ 1 כף. טעם למלח ולהוסיף אותו והרבה פלפל לפי הטעם. מרווה יותר, אולי? זוהי גם הנקודה שבה אתה יכול להוסיף קצת בזיליקום יבש אורגנו, מדי, אם אתה רוצה. המילוי יכול להיות מוכן עד לנקודה זו מאוחסן, מכוסה ומקורר, לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
תמריתמרי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
18
ביום אתה מתכנן למלא את הדלעת, מחממים את התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
19
אם לא להשתמש nonstick, לרסס צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את הדלעת עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
20
דחוף את הרוטב לתוך חלל הדלעת מוכנה, ציפוי עם הכובע של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
21
מניחים את הדלעת הממולאת בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
22
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הדלעת היא מעט חומה ונראה קצת התמוטט על עצמו, או, כמו נד אומר, כמו דוכסית אירופאית שמנמנה, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
23
מגישים שלמים, ליד השולחן.
1
* אם אין לך זמן להכין מלאי ירקות משלך, Dragonwagon ממליץ על מלאי ירקות כהה על ידי יסודות המטבח. מלאי ירקות ארוז או תוצרת בית, אלה הם בהחלט בריאים יותר ממניות בשר, אבל כמו Dragonwagon מציין צמחוני נלהב, מניית ירקות באיכות גבוהה לא להקריב טעם:" זה מלאי טוב התומך מבריק, פיקנטי, מתוק, או רטבים חמים כי להפוך טופו, טמפה, ו seitan מן היסודות הפשוטים מאכלים מספקים באמת לדבר cogently של שפע, לא קיפוח או שטחיות למען הבריאות."
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
SeitanSeitan
טמפהטמפה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
Reprinted with permission from Passionate Vegetary by Crescent Dragonwagon ©2002workman Publishing Company, Inc.