רוטב חמוציות אגס וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגס ורוטב חמוציות ג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 151 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח כשר, חמוציות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), עוגת אגס חמוציות-ג'ינג'ר, ו עוגת אוכמניות ג'ינג'ר אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמוציות, אגסים, סוכר לבן, מים, סוכר חום, מיץ תפוזים, זנגביל מגורד, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער מתחילים פופ, על 5 דקות. לחץ פירות יער נגד צד של מחבת עם כף עץ ולהמשיך לבשל עד פירות יער נשברו רוטב מתעבה עקביות דמוית ריבה, על 5 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 30 דקות. התאם עקביות עם מים לפי הצורך. מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי.
מגישים מיד או במקום במיכל אטום ולאחסן במקרר. ניתן להגיש קר או מחומם.