רוטב חריף מנגו Habanero
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל מנגו Habanero רוטב חריף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, מנגו, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, רוטב ברביקיו מנגו Habanero, ו חומר חם: מנגו-אפרסק-רוטב ברביקיו Habanero עבור # CookoutWeek.
הוראות
בסיר בינוני, להוסיף habaneros, שיני שום וגזר. מכסים במים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מנמיכים את החום בינוני, ומבשלים 8 עד 10 דקות עד הגזר רך. (חשוב מאוד לוודא שהמטבח מאוורר היטב במהלך שלב זה!)
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את צ ' ילי, שום וגזר למעבד מזון (אבל לא להשליך נוזל בישול).
להעביר את צ ' ילי ושום למעבד מזון (אבל לא להשליך נוזל בישול).
להוסיף 1/4 כוס שמורות צ ' ילה מים, חומץ סיידר, מיץ לימון, מנגו חתוך ומלח.
פורי התערובת על 30 שניות עד 1 דקה עד מעורבב לחלוטין. אם עבה מדי, דק עם מים. לטעום, ולהתאים חומץ או כמות מלח, במידת הצורך. שמור במקרר עד שבועיים.