רוטב טבעוני חג
צריך רוטב טבעוני? רוטב טבעוני החג יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם גזר, מלח, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב חג, צלי חג עם רוטב, ו רוטב ההודו לחג של דודה סאל.
הוראות
חום 2 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים בצל, גזר, פטריות, שום, מלח ופלפל שחור בשמן החם עד מצופה, על 1 דקה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -30 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני; לבשל ומערבבים עד שהירקות חומים ומקורמלים, 7 עד 10 דקות יותר.
יוצקים יין לבן לירקות ומבשלים עד שהיין מצטמצם ב-2/3, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות מיובשות, מרז ' ורם, טימין ומים. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ -30 דקות. מסננים את הנוזל לתוך כוס מדידה גדולה, באמצעות כף כדי ללחוץ על נוזל רב ככל האפשר לתוך הכוס.
חום 1 כף שמן צמחי בסיר על חום בינוני; מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד תערובת הקמח הוא חום זהוב, על 5 דקות.
להקציף נוזלי ירקות שמורים ומבשלים עד מעובה, 3 עד 5 דקות.