צריך רוטב טבעוני? רוטב טבעוני החג יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם גזר, מלח, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב חג, צלי חג עם רוטב, ו רוטב ההודו לחג של דודה סאל.
הוראות
1
חום 2 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים בצל, גזר, פטריות, שום, מלח ופלפל שחור בשמן החם עד מצופה, על 1 דקה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -30 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני; לבשל ומערבבים עד שהירקות חומים ומקורמלים, 7 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים יין לבן לירקות ומבשלים עד שהיין מצטמצם ב-2/3, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות מיובשות, מרז ' ורם, טימין ומים. מביאים לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ -30 דקות. מסננים את הנוזל לתוך כוס מדידה גדולה, באמצעות כף כדי ללחוץ על נוזל רב ככל האפשר לתוך הכוס.