קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

רוטב יווני פנסילבניה

רוטב יווני פנסילבניה
אם יש לך פתיתי פלפל, בזיליקום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, פנסילבניה הולנדית פשטידת עוף, ו סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עד בשר חום לחלוטין; ניקוז. מערבבים את הבצל, רוטב עגבניות, מים, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום, אבקת שום, כמון, פתיתי פלפל אדומים, וחרדל צהוב לתוך הבשר. מביאים לרתיחה; חום נמוך בינוני נמוך ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חרדל צהובחרדל צהוב
אבקת שוםאבקת שום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אורגנואורגנו
בצלבצל
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
כמוןכמון
מיםמים
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

ציוד

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יוונית ניתן לזווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.