רוטב יווני פנסילבניה
אם יש לך פתיתי פלפל, בזיליקום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, פנסילבניה הולנדית פשטידת עוף, ו סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים עד בשר חום לחלוטין; ניקוז. מערבבים את הבצל, רוטב עגבניות, מים, מלח, פלפל, אורגנו, בזיליקום, אבקת שום, כמון, פתיתי פלפל אדומים, וחרדל צהוב לתוך הבשר. מביאים לרתיחה; חום נמוך בינוני נמוך ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.