רוטב לבן או רוטב בשמל
רוטב לבן או רוטב בשמל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. לרוטב הזה יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: רוטב בסיסי לבן או בשמל, איך להכין רוטב בשמל / רוטב גבינה, ו רוטב בשמל.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר כבד תחתית. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רסק מבשל ובועות קצת, אבל לא נותנים לו חום-על 2 דקות.
מוסיפים את החלב החם, ממשיכים לערבב כמו הרוטב מתעבה. להביא אותו לרתיחה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מנמיכים את החום, ומבשלים, ערבוב במשך 2 עד 3 דקות יותר.
הסר מהחום. כדי לקרר את הרוטב לשימוש מאוחר יותר, לכסות אותו בנייר שעווה או לשפוך סרט חלב על זה כדי למנוע עור להיווצר.
מערבבים בגבינת צ ' דר מגוררת 1/2 כוס במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול, יחד עם קמצוץ של פלפל קאיין.
לחמם את החלב על חום נמוך רק עד בועות קטנות מתחילות להיווצר בקצוות. ואז להסיר מהחום.
Reprinted with permission from The Fannie Farmer Cookbook by Marion Cunningham. © 1996 Knopf