קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב לבן או רוטב בשמל

רוטב לבן או רוטב בשמל
רוטב לבן או רוטב בשמל הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. לרוטב הזה יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: רוטב בסיסי לבן או בשמל, איך להכין רוטב בשמל / רוטב גבינה, ו רוטב בשמל.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר כבד תחתית. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רסק מבשל ובועות קצת, אבל לא נותנים לו חום-על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את החלב החם, ממשיכים לערבב כמו הרוטב מתעבה. להביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מנמיכים את החום, ומבשלים, ערבוב במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
הסר מהחום. כדי לקרר את הרוטב לשימוש מאוחר יותר, לכסות אותו בנייר שעווה או לשפוך סרט חלב על זה כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
רוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
6
מערבבים בגבינת צ ' דר מגוררת 1/2 כוס במהלך 2 הדקות האחרונות של בישול, יחד עם קמצוץ של פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
7
כמה חם צריך להיות החלב?
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
8
לחמם את החלב על חום נמוך רק עד בועות קטנות מתחילות להיווצר בקצוות. ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
Reprinted with permission from The Fannie Farmer Cookbook by Marion Cunningham. © 1996 Knopf