קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

רוטב לחם עם משמשים מיובשים, פיסטוקים ונענע

רוטב לחם עם משמשים מיובשים, פיסטוקים ונענע
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 299 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו זרעי רימון, פלפל טחון, מרק giblet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קוסקוס עם משמשים מיובשים, דומדמניות ופיסטוקים, סלט חורף עם פיסטוקים ומשמשים מיובשים, ו קוסקוס עם משמשים מיובשים ופיסטוקים (טבעוניים).

הוראות

1
חמאה 8x8x2-inch זכוכית תבנית אפייה. ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומטגנים עד שקופים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בקוביות לחם, זרעי רימון, משמשים, פיסטוקים, נענע, קליפת לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף מרק ולזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
להעביר צלחת מוכנה. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
8
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים הלבשה חשופה עד מחומם דרך ושחמה על גבי, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה