רוטב לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב Cornbread. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, חמאה, חלב חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס.
הוראות
מניחים 1/2 כוס חמאה במחבת 13-x 9 אינץ'; לחמם בתנור ב 425 במשך 4 דקות.
מערבבים יחד קמח תירס וקמח; לטאטא 3 ביצים וחמאה.
יוצקים חמאה חמה לתוך הבלילה, ומערבבים עד מעורבב.
אופים ב 425 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב. פירורים לחם תירס לתוך קערה גדולה; מערבבים פירורי לחם, ומניחים בצד.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת על אש בינונית; מוסיפים בצל וסלרי, ו 5 דקות מוקפצות. מערבבים מרווה, פטרוזיליה, ופלפל מתובל; saut 1 דקה.
הסר מהחום, ומערבבים לתערובת לחם תירס.
לטאטא יחד מרק עוף הנותרים 4 ביצים; מערבבים לתוך תערובת לחם תירס.
יוצקים באופן שווה לתוך 1 משומן קלות 13 - x 9 אינץ מחבת ו 1 משומן קלות 8 אינץ מחבת מרובע.
אופים ב 400 במשך 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו לילי לבן עצמית עולה חמאה Cornmeal