רוטב לחם תירס
המתכון רוטב לחם תירס יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מנות ראשונות יש 275 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי מרווה, לחם תירס, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 21%. נסו רוטב לחם תירס, רוטב לחם תירס, ו רוטב לחם תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים 2 כפות מהחמאה; מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 8 דקות ומוציאים מהתבנית לצלחת קטנה. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את המים, מגרדים את הנתחים החומים מתחתית המחבת ומאפשרים למים להתבשל רק כמה דקות כדי להחדיר את טעם הבצל.
שים את לחם התירס בקערת ערבוב גדולה. ממיסים את 6 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה על אש בינונית ונותנים לה לבעבע עד שהחלב מוצק כדי להתחיל להזהיב.
מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים בקצרה עד שמתחילים לפריך, כ-30 שניות. בעזרת כף מחוררת מוציאים מרווה ומניחים מעל לחם תירס לניקוז ופריך.
מוסיפים את הביצים והבצל המבושל ללחם התירס ויוצקים את החמאה השחומה על התערובת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את המים המושרים בבצל, כף בכל פעם, מתקפלים בעדינות, עד שלחם התירס נרטב באופן שווה אך לא רטוב.
יוצקים את הרוטב לתבנית אפייה בגודל 9 על 11 אינץ ' ואופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב והרוטב מכוון באמצע, כ-30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב לחם תירס עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג]()
ג 'יי ג' יי פרום ברנקסטלר באדסטוב ספאטלזה ריזלינג