רוטב לחם התירס של סבתא הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פלפל, שמן, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם התירס של סבתא ליאונה, הרוטב של סבתא., ו רוטב ההודו של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב לחם תירס, מרק וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
חמאה
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים היטב ומניחים בצד. במחבת מעל חום בינוני, בצל מטוגן וסלרי בשמן עד מרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים תערובת בצל לתערובת לחם תירס יחד עם תבלינים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
לחם תירס
בצל
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות. מקפלים ביצים לתערובת לחם תירס; מעבירים לתבשיל משומן 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
אופים, חשוף, ב 375 מעלות במשך 50 עד 65 דקות, עד העליון הוא זהב.
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.