רוטב לחם תירס של סבתא
רוטב לחם התירס של סבתא הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פלפל, שמן, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם התירס של סבתא ליאונה, הרוטב של סבתא., ו רוטב ההודו של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב לחם תירס, מרק וחמאה.
מערבבים היטב ומניחים בצד. במחבת מעל חום בינוני, בצל מטוגן וסלרי בשמן עד מרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת לחם תירס יחד עם תבלינים; מערבבים היטב.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. מקפלים ביצים לתערובת לחם תירס; מעבירים לתבשיל משומן 2 ליטר.
אופים, חשוף, ב 375 מעלות במשך 50 עד 65 דקות, עד העליון הוא זהב.