קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם תירס של סבתא

רוטב לחם תירס של סבתא
רוטב לחם התירס של סבתא הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פלפל, שמן, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם התירס של סבתא ליאונה, הרוטב של סבתא., ו רוטב ההודו של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב לחם תירס, מרק וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
חמאהחמאה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב ומניחים בצד. במחבת מעל חום בינוני, בצל מטוגן וסלרי בשמן עד מרכך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תערובת בצל לתערובת לחם תירס יחד עם תבלינים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
לחם תירסלחם תירס
בצלבצל
4
בואו לעמוד במשך 15 דקות. מקפלים ביצים לתערובת לחם תירס; מעבירים לתבשיל משומן 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
אופים, חשוף, ב 375 מעלות במשך 50 עד 65 דקות, עד העליון הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.