רוטב ללחם נקניק
ניתן להכין את המתכון לרוטב ללחם נקניק בתוך כשעה ו-10 דקות . מנה אחת מכילה 322 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, תערובת מלית ללחם תירס, תפוח עץ חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 38% . נסו רוטב ללחם תירס נקניק , רוטב ללחם תירס לנקניקיות, תפוחים וחמוציות, ורוטב ללחם תירס לנקניקיות, תפוחים ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, משלבים קוביות מלית ומערבבים מלית; לְהַפְרִישׁ. במחבת גדולה מבשלים את הנקניק, הבצל, התפוח, הפטריות, הסלרי, המלח והפלפל בחמאה על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
מוסיפים לתערובת המלית. מערבבים את המרק, אגוזי הפקאן, הפטרוזיליה והמרווה; לזרוק למעיל.
מעבירים ל3-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-325 מעלות למשך 30 דקות. לגלות; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.