רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני
רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני דורש כ 1 שעה ו -33 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 15. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם סודה לשתיה, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב לחם תירס פטריות, לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", ו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות בקערה קטנה, מכסים במים חמים, ומאפשרים להשרות עד פטריות התרככו, כ -30 דקות.
הסר פטריות מהקערה, לסחוט לנקז, וקוצצים דק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, סוכר, מלח, סודה לשתיה, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים פטריות קצוצות ומערבבים עד מבושל קל וריכך, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
מערבבים ביצים, חלב חמאה, וחלב לתערובת קמח.
מוסיפים תערובת פטריות ותירס; מערבבים עד מעורבב היטב. מקפלים בצלים ירוקים.
העברת הבלילה לתבנית אפייה מוכנה הקש על משטח עבודה שטוח 2 עד 3 פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב על גבי, 30 עד 35 דקות. סכין קיצוץ מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.