רוטב מרינרה עם מולים ופטרוזיליה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה עובד טוב כמו רוטב זול. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה שטוחה, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה יוצא מן הכלל. נסו מולים ברוטב יין לבן (Mejillones a La Marinara), מולים מרינרה, ו מולים מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
הוסף את המולים. לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
להסיר ולהשליך כל זה לא לפתוח. בינתיים, לבשל את הלינגוויני על פי הוראות החבילה.