קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

רוטב מרינרה עם ספגטי

רוטב מרינרה עם ספגטי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שמן צמחי, שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. נסו ספגטי ברוטב מרינרה, ספגטי ברוטב מרינרה, ו רוטב מרינרה עם ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בסיר, מערבבים את כל המרכיבים למעט ספגטי וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
3
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מגישים רוטב על ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'