רוטב נקניק פורטוגזי
צריך ללא גלוטן ומתאבן ראשוני? רוטב נקניק פורטוגזי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הלבשה פורטוגזית, לחם חזיר ונקניק פורטוגזי, ו מרק נקניק פורטוגזי-קייל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא giblets ומרינדה לרתיחה מעל חום בינוני, לכסות. מבשלים קרביים 20 דקות, או עד מבושל דרך.
בואו מגניב; דק קוצצים. שמור 1/2 כוס בישול נוזלי.
ממיסים חמאה ב-10 עד 12. מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי, בצל, וקרביים קצוצים ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
להוסיף 3/4 מרק עוף כוס, תיבול עוף, מרווה, ושום. חום נמוך יותר בינוני נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד סלרי ובצל מכרז, 20 דקות. בינתיים, חותכים את השפה לחצי לאורכו, ואז חותכים ל-1/4.- חצי-ירחים עבים.
שים קוביות לחם בקערה גדולה ומערבבים בתערובת סלרי, לינגויה ופטרוזיליה. מערבבים ב 1/2 כוס קרביים בישול נוזלי הנותרים 1 מרק עוף כוס.
רוטב כפית ל4-5-qt. אפיית צלחת לכסות באופן רופף עם נייר.
אופים 25 דקות, לחשוף, ומבשלים עד השחמה על גבי, 10 עד 20 דקות יותר.