רוטב נקניק צימוקים
רוטב צימוקים לנקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא חלב זה מגיש 10 ומחירו 1.21$ למנה. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם עתיק יומין, סלרי, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 25%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ברווז צלוי עם רוטב תפוח-צימוקים, אפייה לארוחת בוקר של נקניק צימוקים קינמון, ופאי קייל נקניק מתוק עם תפוח וצימוקים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניק, הסלרי, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
בקערה גדולה מערבבים את קוביות הלחם, ערמוני המים, הצימוקים, המלח והפלפל.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות ומערבבים לציפוי.
להקציף ביצים ומרק; יוצקים על תערובת הלחם וזורקים לציפוי.
מעבירים לרדוד משומן 2-1/2-Qt. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 15-20 דקות יותר או עד שמדחום מצביע על 165 מעלות.