רוטב ספגטי ירקות בישול איטי יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. לך לחנות ותביא רוטב עגבניות מיור, ספגטי, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו רוטב ספגטי ירקות מבושל איטי, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים פטריות ופלפל פעמון.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
ב 4-5 ליטר סיר איטי, ירקות מקום. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט ספגטי וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 שעות.
5
לחשוף; מערבבים היטב. להגדיל את הגדרת חום גבוה; קוק חשפו כ 1 שעה יותר או עד רוטב הוא עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
6
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מגישים רוטב על ספגטי, מפזרים גבינת פרמזן. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.