רוטב ספגטי ללא בשר
רוטב ספגטי ללא בשר הוא מתכון ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, סוכר, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כרוטב. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. רוטב ספגטי ללא בשר תוצרת בית, רוטב ספגטי ללא בשר תוצרת בית ורוטב ספגטי ללא בשר תוצרת בית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקומקום גדול למרק או בתנור הולנדי, מטגנים בשמן את הבצל, הפלפל הירוק, הסלרי והשום עד לריכוך.
מוסיפים את העגבניות, הפטריות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, היין או המים, הסוכר, החומץ והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 1-1/2 שעה. לזרוק את עלה דפנה.